Το Ωδείο Αιγαίου προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες του και στην καταγραφή, επιμέλεια και έκδοση μουσικών κειμένων αναλαμβάνοντας τη δημιουργία έντυπης ή ηλεκτρονικής παρτιτούρας από οποιαδήποτε πηγή.
Ειδικότητά μας είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας μουσικών κειμένων. Μπορούμε να πάρουμε το χειρόγραφό σας και να το μετατρέψουμε σε μια επαγγελματικά τυπωμένη παρτιτούρα, ανεξάρτητα από το αν είναι μια σειρά τραγουδιών, κάποιο συμφωνικό έργο, ή ακόμη και κάποιο εκπαιδευτικό μουσικό κείμενο.
Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να γράψετε παρτιτούρα, κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε παρτιτούρα ακόμη κι αν η πηγή είναι κάποιο αρχείο midi ή αρχείο ήχου.
Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσαρμόσετε ένα μουσικό σας έργο για ένα μικρότερο σύνολο οργάνων, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταγραφή για οποιοδήποτε όργανο ή σύνολο οργάνων.

δημιουργία παρτιτούρας

Πολλοί μουσικοί δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν με τη δημιουργία της παρτιτούρας των έργων τους. Αλλοι μπορεί να μην έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσουν την παρτιτούρα τους.

Με πολύχρονη εμπειρία στη δημιουργία και επιμέλεια μουσικών κειμένων, τα εργαλεία μας είναι ικανά να δημιουργήσουν παρτιτούρες, έτοιμες για προσωπική ή επαγγελματική εκτύπωση.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα είδη μουσικής αλλά και παρτιτούρας που μπορούμε να σας παρέχουμε:
- βιβλία τραγουδιών
- πλήρη έργα
- μεμονωμένα μέρη οργάνων
- πίνακες συγχορδιών
- εκπαιδευτικά μουσικά κείμενα
- θέματα εξετάσεων ωδείων
- ταμπλατούρες κιθάρας
- παρτιτούρες κρουστών

Μπορούμε να μετατρέψουμε τη χειρόγραφή παρτιτούρα σας σε υψηλής ποιότητας ηλεκτρονική παρτιτούρα. Αν δε διαβάζετε καθόλου μουσική, μπορούμε να δημιουργήσουμε την παρτιτούρα μόνο από αρχείο ήχου.

μεταγραφές

Έχετε συνθέσει το έργο σας αλλά θέλετε να το προσαρμόσετε για ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο σύνολο οργάνων; Το Ωδείο Αιγαίου έχει τη λύση.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στη μεταγραφή μουσικών έργων από παρτιτούρα ή πηγή ήχου μας επιτρέπει να παρέχουμε ακριβείς και λεπτομερείς υπηρεσίες. Μπορούμε να μεταγράψουμε οτιδήποτε, από μια απλή μελωδία μέχρι ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η παρτιτούρα σας ή το αρχείο ήχου που έχετε ως πηγή. Εσείς μας λέτε σε πόσα όργανα ή φωνές θέλετε να το μεταγράψουμε, αλλά και με πόση ακρίβεια. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Η ακρίβεια της μεταγραφής (αν το πρωτότυπο υλικό είναι αρχείο ήχου) εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες:
- την καθαρότητα της ηχογράφησης που μας δίνετε
- τη μίξη του ηχογραφημένου υλικού (π.χ αν τα όργανα και οι φωνές ακούγονται καθαρά και είναι τοποθετημένα καλά στο χώρο)
- την πολυπλοκότητα της μουσικής σύνθεσης
- την αρμονική δομή της ενορχήστρωσης
- τον αριθμό των οργάνων της ηχογράφησης

Η παραπάνω διευκρίνιση γίνεται γιατί από τη μεριά μας καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε όσες λεπτομέρειες μπορούμε από την ηχογράφηση.